Ökad lönsamhet med tillgänglighet

Är tillgänglighet förenlig med lönsamhet eller är det bara en belastning och kostnad? Vad beror det på att företag inte är mer tillgängliga i sin verksamhet och rekrytering när det faktiskt innebär goda affärsmöjligheter?

Det kan låta så självklart, eller hur? Om företag arbetar på ett sätt så att fler kan ta del av det företaget har att erbjuda finns större försäljningsmöjlighet. För att bidra med inspiration och tips till att bli mer inkluderande arrangeras ett frukostseminarium om hur du arbetar lönsamt med tillgänglighet.

Tekniska museet bjuder den 30 september på frukost, teater och inspirerande föreläsningar om hur ditt företag kan bli en mer tillgänglig och inkluderande plats. Företag som ser sin omsättning gå upp när fler erbjuds möjligheten att ta del av deras utbud.

Ett exempel är Scandic Hotels som blivit en föregångare inom tillgänglighet, hör dem berätta hur de idag inte bara är en bra plats oavsett funktionsförutsättning utan faktiskt tjänar pengar på det. Skådespelare från Östra teatern ger smakprov ur pjäsen ”Churchill var inte heller klok”. Inspireras av experter inom området och få konkreta tips på hur du via effektivare kommunikation och web attraherar fler till din verksamhet.

Läs morgonens program och boka din kostnadsfria plats här. Kom och var med på en trevlig morgon som kommer att ge dig verktyg för ökad lönsamhet.

SparaSpara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s