VMG

An engagement driven communication agency

Om

VMG är en kommunikationsbyrå baserad i Stockholm som drivs av mig, Anna Velander Gisslén.

Photo: Anna Gerdén

Jag är en frilansande kommunikationskonsult, projektledare och föreläsare med många års erfarenhet av både operativa och strategiska roller. Arbetet är främst inriktat på film, kultur och digitalisering, med uppdrag för filmproduktioner, tv och andra kultur- och samhällsengagerande projekt och företag. Återkommande är samhällsengagemang där hållbarhet tar plats på olika sätt.

Stor kunskap om film- och tvbranschen och vana av att arbeta med tech- och startupföretag, specialiserad inom områdena media, tillgänglighet och hållbarhet.

Jag är engagerad i den digitala utvecklingen och att göra tjänster och produkter tillgängliga på ett attraktivt och inkluderande sätt, samt att höja människors digitala förståelse. Jag tror att digital innovation är lösningen på många av dagens utmaningar, som miljöfrågor och ett inkluderande samhälle för alla. Och att programmering är en fråga om demokrati.

Vad gör mig unik?

Engagemang! Jag är en engagemangsdriven person, där passion är det som driver mitt arbete. Fokus handlar om att skapa kommunikation som bygger på jämställdhet och inkludering, för att gå mot ett hållbart samhälle. Oavsett om det handlar om en filmproduktion, projektledning, workshop eller föreläsning, är målet att genomföra uppdraget och nå dess mål och samtidigt göra det på ett så hållbart och inkluderande sätt som möjligt.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

%d bloggare gillar detta: